Bejegyzés címkék:

herself

#herself

Éreztem, hogy valami nem oké az életemben, de nem tudtam – vagy nem mertem – változtatni. Más ilyenkor folyton a haverokkal lóg vagy tanulásba/olvasásba menekül. Én aludtam és dolgoztam.

Évekig csak ezzel teltek a napjaim – úgy éreztem, nincs időm semmi másra. Utólag rájöttem: nem is akartam, hogy legyen… Mondhatnád, hogy így legalább nagyon kipihent lehettem és sikeres. Az utóbbi igaz is – a vállalkozásom, amit a nullából teremtettem, elképesztő szárnyalásba kezdett. Jöttek a megkeresések, az új munkák – magam sem értettem, honnan és hogyan találnak meg ennyien.

Csak dolgoztam és dolgoztam. Már fel sem tűnt, mi a munka, és mi a laza facebookozás: nem volt különbség a promó és a privát posztok között. Amikor pedig nem a cégfejlesztés volt fókuszban, akkor aludtam. Eleinte azt hittem, tényleg ennyire fáradt vagyok. Hiszen állandóan pörgök – persze, hogy kell az alvás. Na, de napi tíz óra?! Más négy-öt óra pihenés után is úgy működik, mint a Duracell nyuszi. Én miért nem érem be ennyivel?

Ráadásul így is csak a kávé és az energiaitalok tartottak életben. „Hogy csinálják mások? Én is így akarok élni, ahogy ők!” – gondoltam. Akkor talán magánéletem is lenne a munka mellett…

Avatar photo

Ki vagyok én?

Bajban vagy a blogolással? Cikkek kellenének a weboldaladra, vagy posztok a facebookodra? De se időd, se kedved az íráshoz? Jó hírem van! Nekem mindkettő van.
Kattints a kezdőlapra, és ismerj meg jobban!
https://tolvajvica.hu