Bejegyzés címkék:

herself

#herself

Szívedben és lelkedben teljes nyugalom, csend és béke. Csak a szép, csak az öröm… A gondok mintha sosem lettek volna. Hónapok vagy évek óta talán most először fogalmad sincs, hol a telefonod, nincs kényszeres szelfi posztolás a Facebookra.

Nem vadászod a legújabb hashtageket „csodás életed” publikálásához, nem agyalsz a hétköznapokon. Mindegy, mi történik – a jelenben létezel, mosolyogsz, és jól vagy… Mintha egy álomvilágba csöppentél volna. Valami azonban mégis fáj, mégis bánt, valami mégsem oké. Vajon megérdemled ezt a reményekkel teli felhőtlen boldogságot, miközben valaki más talán szenved, és magányos estéi vannak miattad?

Melyik a fontosabb? Hiszen meghunyászkodhattál volna. Folytathattad volna az évek során szépen megtervezett érzelem- és szenvedélymentes életet. Csakhogy te nem ezt választottad, más útra léptél. Továbbmentél, fájdalmat okozva ezzel egy hozzád közel álló embernek – és meglepetést sok másiknak!

Persze, nem tudni, valóban fájdalom-e az a fájdalom, de akkor is: életedben először a saját boldogságod mellett döntöttél, nem pedig mások kedvére tettél. Fura! A mögötted álló több, mint 30 év alatt most voltál először első önmagad számára.

Olvasd el a teljes cikket ITT!

beautiful-1274056_1280.jpg

Avatar photo

Ki vagyok én?

Bajban vagy a blogolással? Cikkek kellenének a weboldaladra, vagy posztok a facebookodra? De se időd, se kedved az íráshoz? Jó hírem van! Nekem mindkettő van.
Kattints a kezdőlapra, és ismerj meg jobban!
https://tolvajvica.hu